Här stambyter vi

Stockholm & Uppsala

Vi stambyter fastigheter och erbjuder stamrenovering till alla fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i hela Stockholm Län och Uppsala.

Stambyter Stockholm och Uppsala – Alla Områden

Vi är en entreprenör inom bygg- och anläggning som sätter sitt stora fokus på att planera, utföra och leverera stambyten för fastighetsägare och bostadsrättföreningar. Här stambyter vi: Vårt arbetsområde inkluderar hela Stockholms Län, med alla ingående orter och stora skärgårdsöar.

Utöver Stockholm Län erbjuder vi också professionella stambyten med kvalitetsgaranti i hela Uppsala. Med det sagt blir vi den enda totalentreprenören med allt under ett tak som utför alla typer av stambyten i Stockholm och Uppsala.

I och med att Stockholm är Sveriges största stad och att Uppsala är den fjärde räknat till invånarantal, kommer detta vara ett mycket stort område med många uppdragsgivare som står redo att anlita en entreprenör som stambyter deras fastigheter. Vi erbjuder stambyte till både bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med hög kvalitet och funktionsgaranti. Klicka här om du vill se våra nuvarande och tidigare projekt.

Nedan ser du lite kort om varje ort och område där vi erbjuder våra tjänster. Det betyder stambyte i Stockholms Stad med 25 kringliggande kommuner, samt stambyte i Uppsala. Vi stambyter Stockholm och Uppsala.

Norrtälje – Stambyte i Norrtälje

Denna stora ort som är en av de absolut största i hela Roslagen, grundades 1622. Med det sagt kommer det inom Norrtälje Kommun vara massor med äldre och välbevarade fastigheter som redan varit med om stambyte, och som nu står redo att renoveras tillsammans med nästa stambyte i Norrtälje.

Sigtuna – Stambyte i Sigtuna

’Här lever alla de bosatta i en medeltida stad, med massor av välbevarade hus, såväl som populära turistmål såsom fästningar och borgar. Med detta sagt är det viktigt att alla fastigheter befinner sig i ett bra skick för att behålla sitt värde. Ett stambyte i Sigtuna blir alltid något som lönar sig i längden.

Vallentuna – Stambyte i Vallentuna

Som kommun har Vallentuna många gånger förändrats. Här finns det många fastigheter från 1930 och 1940 talet som inom en period av cirka 20-30 år står inför sitt andra stambyte i Vallentuna. Detta samtidigt som kommunen under åren 1960-1980 utvecklades kraftigt med nybyggnation som inväntar sitt första stambyte.

Österåker – Stambyte i Österåker

Detta var tidigare en kommun som ingick i Vaxholms området. Under 1980-talet expanderade de och massor av nya bostäder byggdes. Då bildades Österåker Kommun. Idag är det då dags för stambyte i Österåker för många fastigheter som byggdes under denna tid. Österåker expanderar också kraftigt rörande nybyggnation.

Upplands-Bro – Stambyte i Upplands-Bro

Kommunen Upplands-Bro är en av de yngsta inom Stockholm Län. Upplands-Bro grundades så sent som 1952 av fyra lantbruksområden tillhörande Uppsala. 1971 blev detta en del av Stockholms Län och har sedan dessa expanderat kraftigt. Stambyte i Upplands-Bro sker idag på fastighet efter fastighet.

Upplands Väsby – Stambyte i Upplands Väsby

Till skillnad från Upplands-Bro, har Upplands Väsby många flera år på nacken. Denna kommun grundades redan 1865 och har sedan dess förlorat mycket av sin historiska arkitektur som bytts ut mot moderna 1970 och 1980-tals hyreslängor och kontorshus. Stambyte i Upplands Väsby är idag vanligt förekommande.

Sollentuna – Stambyte i Sollentuna

Denna kommun är en mycket välkänd förort till Stockholms Stad. Detta trots att den grundades så sent som 1971. Hur som helst har stora delar av Stockholms arbetarklass sina hem i form av hyreslägenheter och bostadsrätter från 1980 och 1990-talet. Dessa fastigheter står idag på tur för stambyte i Sollentuna.

Täby – Stambyte i Täby

Området runt omkring Täby har under de senare åren blivit en plats för rikare villaägare. Själva stadskärnan innehåller dock många bostadsrättsföreningar samt hyreshus från den stora byggboomen under 1970 och 1980 talet. Täby Kommun grundades under kommunreformen 1971 och idag finns det många fastigheter i behov av stambyte i Täby.

Vaxholm – Stambyte i Vaxholm

Historien om Vaxholms namn tros komma från Vaxön runt år 1335. Vaxholms Stad grundades 1652, medan Vaxholms Kommun som den är idag grundades 1971. I kommunen finns nästan 12 000 invånare, vilket leder till att det också finns många fastigheter i behov av stambyte i Vaxholm. Tänk dig ett Vaxholm med havsutsikt och nyrenoverade fastigheter.

Värmdö – Stambyte i Värmdö

Denna Stockholms ort är platsen där de rika delar ytan med lägenhetsinnehavare och hyresgäster. Värmdö har hela tiden expanderat. 1974 blev bland annat Gustavsbergs och Djurö kommuner införlivade. Åldern på fastigheter är lika varierande som storleken på dem, men helt klart finns det ett stort behov av stambyte i Värmdö.

Sundbyberg – Stambyte i Sundbyberg

När det gäller Sundbyberg Stad fick denna sina rättigheter 1927, och ingick innan kommunreformen 1971 i Solna-Sundbybergs Kommunblock. Sedan 1971 har Sundbyberg Kommun expanderat på alla fronter, där många fastigheter idag är i behov av stambyte i Sundbyberg.

Danderyd – Stambyte i Danderyd

Detta är en kommun som ligger i nära anslutning till Stockholms Stad, vilket gör att bostäder är mycket attraktiva. Det leder också till att många entreprenörer inom olika områden bosätter sig här. Med det sagt är det viktigt att hålla boendestandard upp och se till att inte vänta med ett stambyte i Danderyd.

Lidingö – Stambyte i Lidingö

De stora villornas landskap, som med tiden faktiskt förändrats till att erbjuda fantastiska bostadsrätter och även en hel del möjligheter till att hyra sitt boende. När människor bor vackert beläget i anslutning till vatten, vill de också uppleva en hög standard. Att utföra stambyte i Lidingö är ytterst viktigt för alla fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Järfälla – Stambyte i Järfälla

Precis som så många andra kommuner i Stockholms Län bildades Järfälla som en fristående kommun vid den stora kommunreformen 1971. Efter det har sedan utveckling, expansion och byggnation av lägenheter följt varandra. Idag är det dags för stambyte i Järfälla för många fastighetsägare.

Stockholm – Stambyte i Stockholm

En fantastisk storstad med härlig puls som verkligen definierar det svenska livet och vad alla kan förvänta sig av den genuina svensken. Som svensk är det viktigt att ta hand om sina ägodelar. Detta gör att alla lägenhetsinnehavare, bostadsrättföreningar samt fastighetsägare vet hur viktigt det är att utföra stambyte i Stockholm.

Nacka – Stambyte i Nacka

Ytterligare en av de anslutande förorterna till Stockholms Stad. Här finns ett rikt utbud av historia och nybyggnation. Detta gör Nacka Kommun till något mycket intressant som måste bevaras. Det bästa sättet för bostadsrättföreningar och fastighetsägare är att utföra stambyte i Nacka innan det är försent.

Tyresö – Stambyte i Tyresö

Med benämningen Landskommun har Tyresö funnits sedan 1862. Nuvarande Tyresö Kommun ombildades vid kommunreformen 1971. Tyresö Kommun är bland annat ett stort fäste för Egna Hem, vilket idag är en stor fastighetsägare som vet när det är dags att utföra ett stambyte i Tyresö. Givetvis måste alla andra också hänga med för att erbjuda samma höga kvalitet.

Huddinge – Stambyte i Huddinge

Faktum är att Huddinge Kommun är en av de få som inte påverkades nämnvärt av den stora kommunreformen. Huddinge Kommun har funnits sedan 1862 och har allt från nybyggda fastigheter till villor och byggnader med gamla anor. Behov av stambyte i Huddinge finns därför hela tiden.

Haninge – Stambyte i Haninge

Här bildades Haninge Kommun vid kommunreformen 1971 från Österhaninge och Västerhaninge landskommuner. Handen är den stora orten i kommunen. Från 1970 fram tills idag har Haninge Kommuns befolkning fördubblats, vilket leder till att många fastigheter är i behov av stambyte i Haninge.

Botkyrka – Stambyte i Botkyrka

I Botkyrka Kommun finns den egna fastighetsförvaltaren Botkyrkabyggen, som alltid ser till att utföra sina stambyten i Botkyrka på sitt fastighetsbestånd. När en stor aktör går i spetsen måste alla andra bostadsrättsföreningar och fastighetsägare agera på samma sätt. Vi stambyter i Botkyrka. Gå till Botkyrka

Nynäshamn – Stambyte i Nynäshamn

När vi ser till den idylliska orten Nynäshamn belägen i Nynäshamns Kommun, kommer detta vara en fantastisk blandning av gammal och ny bebyggelse från villor till fritidshus och stora lägenhetsfastigheter. Många av dessa är byggda under 1970-1980-talets expansion och behöver idag ett stambyte i Nynäshamn.


Nykvarn – Stambyte i Nykvarn

Denna kommun var faktiskt fram till 1998 en del av Södertälje Kommun. På den korta tid som kommunen har funnits har det dock expanderats och redan nu börjar det gå att se ett behov av stambyte i Nykvarn på allt från gammal till nyare bebyggelse. Vi stambyter i Nykvarn.

Södertälje – Stambyte i Södertälje

SAAB Scania Lastvagnar och Södertälje är något som går hand i handske. Med det sagt finns stora delar av arbetarklassen i Södertälje Kommun, vilket har lett till ett stort landskap av hyreslägenheter och bostadsrätter. Idag behövs ett stambyte i Södertälje på många av dessa fastigheter.

Salem – Stambyte i Salem

Förmodligen är Salem Kommun en av de som har expanderat mest, vilket ledde till att de 1974 bröt sig ut ur Botkyrka Kommun och blev en fristående kommun. Alla de bostadsrätter och hyreshus som byggdes under denna tid, är idag i kö för ett stambyte i Salem.