Vilka är vi

Danixo = Stockholms stambyte experter

Danixo AB grundades år 2003 och har som företag valt att specialisera oss på att projektleda stambyten och stamrenoveringar i fastigheter. Våra konsulter har i över 40 års hjälpt våra beställare med analyser, statusbesiktningar, rådgivning, upphandling, projektledning och besiktning av alla typer av stambyten i fastigheter.

Oavsett omfattning i ett stambyte projekt så har vi den unika kompetens som krävs för att projektleda ett stambyte ifrån start till mål med det absolut högsta kvalitén. Efter att ha projektlett 100-tals projekt i över 40 års tid kan vi med stolthet kalla oss för Stockholms stambyte experter.

Om ni som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar vill vara 100% säkra på att era fastigheter får marknadens bästa tänkbara hjälp så ska ni kontakta våra stambyte konsulter idag.

Ni når oss på: 08-191993 eller via mail: info@danixo.se

Vi är proffs på bostadsrättsföreningar

Dom flesta av dom uppdrag vi som stambyte konsulter åtar oss är för bostadsrättsföreningar. När våra beställare anlitar Danixo så förstår vi helheten i projektet och har full förståelse för det arbete som förväntas av er i styrelsen. Våra konsulter är riktiga styrelseproffs och har full koll på alla formaliteter av bostadsrättslagen och det ansvar ni har som styrelse. Vårt arbete består inte bara av att projektleda stambytet utan även att stötta er i styrelsen i alla viktiga beslut och vägleda er och hjälpa er när ni håller på och begår ett misstag.

Våra konsulter har dessutom själva i egenskap av privatpersoner suttit med i flera olika bostadsrättsföreningar och haft roller som ordförande och styrelseledamöter och agerat beställare av stambyten och andra byggprojekt. Detta innebär att vi förstår ert arbete och alla mjuka värden och kan hjälpa er med alla viktiga beslut. Vi vet också hur ni ska kommunicera med era medlemmar för att skapa största möjliga trygghet. Vi är dessutom vana att hålla i stora informationsmöten och prata inför grupp där vi tar god tid på oss att förklara vad ett stambyte och en byggentreprenad innebär. Vi är mycket lyhörda för våra kunders behov och önskemål och vi ser alltid till att underlätta styrelsen arbete genom hela projektet.

Representerar du styrelsen i en bostadsrättsförening så är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi berätta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er.

Vi erbjuder gratis konsultation

Vi erbjuder gratis konsultation och rådgivning inför stambyten och stamrenoveringar

Danixo erbjuder bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som står inför ett stambyte gratis rådgivning och ett platsbesök i fastigheten helt gratis. Vi har över 40 års erfarenhet av stambyten och andra byggentreprenader och vi vet med vår långa erfarenhet att det kan vara svårt och veta vart man ska börja när man planerat för stora projekt som ett stambyte.

Vi har därför tagit fram ett erbjudande där vi erbjuder helt kostnadsfri första konsultation där vi hjälper er och reda ut dom viktiga grundläggande frågorna för att kunna ta nästa steg.

Vi kommer gärna ut till er på arbetstid eller efter arbetstid.

Vårt erbjudande gäller för juridiska personer:

  • Bostadsrättsföreningar
  • Hyresvärdar
  • Att fastigheten är belägen i Stockholm

Vi hjälper till med finansieringslösningar

Ett stambyte är en stor renovering och här dyker det ofta upp frågor om hur ett stambyte ska finansieras? Vi har stor kunskap och hjälper er med finansieringslösningar för er fastighet.

Vi hjälper er hantera ROT-avdrag

Har man som bostadsrättsförening rätt att göra ROT-avdrag i samband med stambyten? Det korrekta svaret är ja om varje enskilda lägenhetsinnehavarna kan betala för sin egen del av stambytet i lägenheten. Det finns dock olika regler för olika situationer och vi hjälper er och hantera dessa frågor för att ni ska kunna göra korrekta ROT-avdrag.

Vill ni ha ytterligare information om stambyte och aktuella regler för ROT-avdrag så kontaktar ni oss.

Det går även bra att läsa mer om ROT-avdrag hos skatteverket www.skattverket.se


Kontakta oss idag för mer information.