Stambyte Bromma

Ett stambyte i Bromma bör planeras in i mycket god tid. För att det ska kunna göras behöver de befintliga stammarna besiktigas, vilket görs om det gått mer än 30 år sedan det senaste stambytet. Stammar för tappvatten och avloppsrör försämras med tiden och kan i värsta fall börja läcka och orsaka vattenskador. Ett stambyte i Bromma är ett omfattande underhållsprojekt men förutom att man får stammar som kan hålla i upp emot 60 år renoveras badrummen från grunden.

Anlita erfarna entreprenörer för ett stambyte i Bromma

Bromma är känt för sin trävillor men här finns också moderna flerfamiljshus där det börjar bli dags att planera för ett första stambyte. Vad det än gäller för fastighet är det viktigt att välja entreprenörer med erfarenhet av just de utmaningar som ett stambyte i Bromma innebär i ert hus.

Så går ett stambyte i Bromma till

Ett stambyte i Bromma inleds med stambesiktning och en noggran förstudie. Stammar kan bytas med olika metoder och det är viktigt att välja den som är bäst för huset och inte bara bekvämast för entreprenören. En stambyteskonsult kan hjälpa er att bedöma om relining, alltså infodring av de befintliga stammarna, är ett alternativ till ett traditionellt stambyte. Om man bestämmer sig för att byta rörstammar och kanske även stammar för värme, gas, ventilation och elledningar bryts golven upp, framförallt i badrummen. Dessa byggs sedan upp på nytt när de nya stammarna är på plats. Ett stambyte i Bromma innebär alltså att alla som bor i fastigheten kan se fram emot helrenoverade badrum som de själva förhoppningsvis varit med om att utforma.

Det här kan ni få hjälp med vid ett stambyte i Bromma

Danixo är stambyteskonsulter med lång erfarenhet. Det innebär att ni kan få hjälp med just det ni vill ha hjälp med inför, under och efter ett stambyte i Bromma. Vi kan också ta helhetsansvar för att ett stambyte genomförs utifrån ett noggrant förarbete och med entreprenörer som ligger bra i pris samtidigt som de levererar hög kvalitet på sitt arbete. Vi har lösningar för hur man kan göra ett stambyte i Bromma så bekvämt som möjligt för dem som bor i fastigheten. Möjlighet till kvarboende är alltid vår målsättning när vi planerar ett stambyte. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi arbetar med stambyte i Bromma.


Kontakta oss idag för mer information.