Stambyte Solna

Ett stambyte i Solna handlar alltid om att titta på den aktuella fastighetens unika förutsättningar. Man kan gå tillväga på olika sätt beroende på bland annat vilket skick de befintlig stammarna är i, och hur man vill dra de nya. Ibland är relining ett bättre alternativ än ett traditionellt stambyte. Då får stammar för tappvatten och avloppsrören ett nytt tätskikt som kan hålla i upp till 40 år.

Anlita duktiga entreprenörer till ett stambyte i Solna

Solna är tätbebyggt med många flerfamiljshus som uppfördes under perioden 1950–1970. Här finns också modernare hyresfastigheter där det kan vara dags för ett första stambyte. Vad det än gäller för typ av fastighet är det viktigt att hantverkarna som utför ett stambyte i Solna har erfarenhet av uppgiften. Ett stambyte som genomförs på rätt sätt håller i upp till 60 år. Om det inte görs med stor noggrannhet och efter en gedigen förstudie kan ni behöva byta stammarna redan efter 30 år.

Så går ett stambyte i Solna till

Ett stambyte tar omkring 8–12 veckor per lägenhet, när förstudien är klar och hantverkarna på plats. Ofta jobbar flera team parallellt men det går inte att komma ifrån att ett stambyte tar en del tid och att vardagen påverkas under genomförandefasen. Badrummen rivs oftast ut helt och hållet och sedan byggs det nya badrum, enligt de boendes önskemål, när de nya stammarna är på plats. Ofta passar man även på att modernisera köken i samband med ett stambyte i Solna.

Så kan ni få hjälp med ett stambyte i Solna

Vad ni än behöver hjälp med inom stamrenovering kan en konsult från oss bidra med expertis. Vi kan till exempel hjälpa er att fastställa vilket behov som föreligger i er fastighet och ställa en projektledare, byggledare eller kontrollansvarig till ert förfogande. Att upphandla skickliga entreprenörer inför ett stambyte i Solna är en annan viktig uppgift som vi kan hjälpa er med. Att jämföra offerter är svårt utan kunskap om företagen som lämnar offerter. Vi har ett stort kontaktnät i branschen och vet vilka som levererar kvalitet i förhållande till priset. Kontakta oss via formuläret nedan för ett förutsättningslöst möte om stambyte i Solna.


Kontakta oss idag för mer information.